Podzimní detox? Zažene chmury a připraví na zimu

Rady & tipy 13. 9. 2018
Podzimní detox? Zažene chmury a připraví na zimu

Na jednu stranu kopy barevného listí, babí léto a milé pohlazení od slunce, na druhou za chvíli přijde zima, nachlazení, deprese a splín. Nastávající podzim je zkrátka obdobím protikladů a bohužel ne každý si jej užívá. Pokud i vy patříte mezi ty, na které s podzimem a úbytkem slunečního světla přichází smutek a únava, nemusíte hned házet flintu do žita. I když je detox spíše jarní záležitostí, není třeba se mu vyhýbat ani na podzim. Nejen, že zažene všechny chmury, ale perfektně připraví vaše tělo na zimu, nakopne vás a prospěje… celý článek »

V Čajové zahradě najdete největší nabídku čaje a kávy, ale i dvacetiletou tradici rodinné firmy

Farmy a prodejny 12. 9. 2018
V Čajové zahradě najdete největší nabídku čaje a kávy, ale i dvacetiletou tradici rodinné firmy

Příběh značky Čajová zahrada se začal odehrávat před více než 20 lety z nadšení nad horkým šálkem. Zápal pro čaj a kávu, chuť hledat kvalitu a poznávat novinky z tohoto voňavého světa nakonec přivedl manžele Kymličkovy k tomu, aby si v roce 1999 otevřeli svůj první obchod. Dnes se Čajová zahrada pyšní největší tuzemskou nabídkou - v jejich čtyřech obchodech a v e-shopu najdete na 500 druhů čaje a 60 druhů kávy z celého světa. celý článek »

Svačina pro školáka – vyzkoušejte naše dva tipy a zpátky domů ji rozhodně nepřinese

Rady & tipy 11. 9. 2018
Svačina pro školáka – vyzkoušejte naše dva tipy a zpátky domů ji rozhodně nepřinese

Jaká svačina má u vašeho školáka naději na úspěch? Mnoho rodičů postupně rezignuje a raději, než aby nacházeli nesnědené svačiny či poslouchali nejrůznější výmluvy, poslechnou přání svých dětí. Čokotyčinka ke svačině? Z pohledu dětí skvělá volba. Může to ale být i jinak. Svačina bude kvalitní a vyvážená a vaše děti ji budou milovat. Zkuste to a uvidíte! celý článek »

Jak správně připravit steak?

Rady & tipy 10. 9. 2018
Jak správně připravit steak?

Připravit steak je možné několika způsoby. Někteří z nás preferují obyčejnou pánev, jiní ji kombinují s troubou, někdo se nemůže nabažit steaku opečeném na grilu. Jak správně postupovat, abychom si šťavnatý steak připravili doma? Kde příprava steaku začíná? Poradí vám Peter Halák, šéfkuchař Pohostince Karlín. celý článek »

Partneři Můžeme jíst zdravěji