Letní kurzy vaření a kulinářské kouzlo na zámku

Aktuálně 31. 7. 2014

Lokální dodavatelé, čerstvé suroviny, filozofie „slow food“ a zážitkové gurmánské menu plné chutí. To vše je zárukou špičkové zámecké kuchyně vysočanského hotelu Chateau Herálec Boutique Hotel & Spa by L’Occitane *****. Zámecká restaurace Honoria se pyšní dokonalým jídlem jako i nevšední atmosférou, za kterou vděčí právě své poloze v nejstarších prostorách zámku, na místech bývalé středověké pevnosti. V průběhu léta jsou pro vás připraveny také zajímavé kurzy vaření pod vedení šéfkuchaře Petra Špinka.

Letní kurzy vaření a kulinářské kouzlo na zámku

Zámecké kurzy vaření 

Na zámku Chateau Herálec můžete začít den hned letní snídaní. Vychutnejte si živý jogurt, domácí ovocné mošty či dokonalou kávičku spolu s nejoblíbenějšími smetanovými „mamánkami“ z farmy v Úhořilce – buď na nádvoří zámku, nebo romanticky ve dvojici, v anglickém parku. Pak si vše můžete třeba vyzkoušet i na vlastní kůži a s šéfkuchařem Petřem Špinkem se ponořte do tajemství jeho umění a zúčastněte se letní novinky, zámeckých kurzů vaření. 

Autor: Redakce Můžeme jíst zdravěji

Partneři Můžeme jíst zdravěji