Na Vysočině startují kurzy zdravého vaření

Aktuálně 21. 9. 2014

Přijďte si osvojit zajímavé recepty, poznat nové suroviny a dozvědět se více o zdravém stravování. S příchodem podzimních dnů jsou pro vás opět připraveny kurzy zdravého vaření. Kurzy jsou na téma „vaření s podzimem“. Kurz vaření bude pod vedením výživové poradkyně Lucie Svobodové a jde o vaření z méně obvyklých surovin, ale zdravě a chutně pro laiky i pokročilé. Začínáme už v sobotu 4. října 2014 na Váňově statku v Dubovicích nedaleko Pelhřimova.

Pikantní houbová pánev

Pikantní houbová pánev | Foto: philly.cz

„Přijďte s námi strávit odpoledne plné vůní a chutí a seznámit se s tradičními i méně obvyklými surovinami a pokrmy. Vítáni jsou všichni příznivci zdravé výživy, ale i naprostí začátečníci, kteří se na změnu ve stravování teprve chystají,“ zve na kurzy jejich lektorka RNDr. Lucie Svobodová, odbornice na výživu a zdravý životní styl působící na Vysočině – v Bácovicích u Pelhřimova.

Kdy: v sobotu 4. října 2014 od 13 do 17.30 hodin

Kde: na Váňově statku v Dubovicích nedaleko Pelhřimova

O čem: o vaření s podzimní tématikou

Další kurzy jsou plánovány na 1. listopadu 2014, 21. února 2015 a 11. dubna 2015. Každý termín je věnován jednomu ročnímu období a potravinám vhodným pro tuto dobu.

Cena jednoho kurzu je 750 Kč. Součástí je seznámení se surovinami, ochutnávka uvařených jídel a receptář s podrobným postupem jejich přípravy. Informace o předplatném za zvýhodněnou cenu a fotografie z předchozích kurzů naleznete na www.svoboda-hubnuti.cz/aktuality/.

Svoji účast si prosím rezervujte telefonicky na 776 333 799 nebo prostřednictvím e-mailu svobod.lucie@centrum.cz.

Autor: Redakce Můžeme jíst zdravěji

Partneři Můžeme jíst zdravěji