Navštivte seminář o lepku a glutamátu

Aktuálně 18. 3. 2015

Ačkoli někteří lidé řadí bezlepkovou stravu mezi nejnovější módní vlnu, existuje několik dobrých důvodů, proč omezovat konzumaci lepku. Přijďte na seminář, který pořádá Akademie léčivé výživy s prof. RNDr. Annou Struneckou, DrSc., a zjistěte o této problematice více.

Salát ze sladkých brambor

Salát ze sladkých brambor | Foto: Restaurace Podolka

Lepek a glutamáty v naší stravě

Kromě dvouletého studia pořádá Akademie léčivé výživy pravidelné kurzy a semináře na aktuální témata, které vedou přední čeští i zahraniční odborníci v daných oblastech. Dne 20. března bude prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc. přednášet o lepku a glutamátu v naší stravě.

Život současného člověka doprovázejí miliony chemikálií, z nichž mnohé mohou být nebezpečné lidskému zdraví a ohrožovat budoucnost celé civilizace. Zveme vás na přednášku pofesorky fyziologie, autorky bestsellerů Doba jedová a Doba jedová 2. Paní profesorka Strunecká vysvětlí základní mechanismy činnosti trávicí soustavy a ukáže, jak je důležité chápat biochemické mechanismy působení lepku a glutamátu na buněčné a molekulární úrovni. Seznámí posluchače také se způsoby, jak se proti působení skrytých rizik pro lidské zdraví bránit.

S kým: prof. RNDr. Anna Strunecká, DrSc.

Kdy: 20. března 2015, 17.00 – 21.00

Kde: Praha 3, Vlkova 36, Pracovna

Za kolik: 500 Kč

Více informací o studiu i kurzech, stejně jako přihlášky, najdou zájemci přímo na webu Akademie léčivé výživy.

Autor: Redakce Můžeme jíst zdravěji

Partneři Můžeme jíst zdravěji